Wagenparklijst Arriva Dordrecht-stad
Venster sluiten

Op deze pagina kan je op diverse manieren wagenparkgegevens van Arriva Dordrecht opvragen. Je kunt de complete lijst opvragen, maar ook zoeken op wagenparknummer, kenteken, merk, bouwjaar en dergelijke.
Vul hieronder een of meerdere zoektermen in een klik op zoeken. Wanneer je geen zoektermen invult wordt de volledige lijst getoond.

Zoeken op:
Wagenparknummer
Kenteken
Merk
Type
Carosserie
Bouwjaar(jjjj)
In dienst(mm-jjjj)
Uit dienst(mm-jjjj)

Over de zoekfunctie...
Wanneer je geen wildcards gebruikt zal het zoekresultaat slechts bestaan uit de bussen waarbij de ingevoerde zoekterm precies zo in de gegevens voorkomt. Als je bijvoorbeeld bij carosserie Mercedes invult zullen bussen met een carosserie van Mercedes-EvoBus niet getoond worden.
Wil je zoeken naar bijvoorbeeld bussen waarbij Mercedes in het carosseriemerk voorkomt, laat dan je zoekterm voorafgaan door of eindigen met een procent-teken (%).

Als je de maand en het jaar waarin de bus in dienst kwam of uit dienst ging ook als zoekterm opneemt hoef je hier geen procent-teken voor te zetten: dit gebeurd automatisch om te zorgen dat ook bussen waarvan preciezere gegevens bekend zijn worden opgenomen in de zoekresultaten.